OVER ONS

Kom gezellig bij ons langs

't Hooge Erf

Gelegen tussen Hilversum, Baarn en het pittoreske en befaamde dorp de Lage Vuursche, vindt u de prachtige uitgestrekte bossen van Landgoed Pijnenburg. Verscholen tussen al dit natuurgeweld, ligt Theehuis ’t Hooge Erf, dat zo op het eerste gezicht doet denken aan een ouderwetse schaapskooi. Uitpuffen met een frisje na een stevige wandeling? Tijdens een fietstocht energie opdoen met een van onze uitgelezen lunchgerechten? Even van het paard af voor een warme drank met iets lekkers? Het kan allemaal bij Theehuis ’t Hooge Erf in de lommerrijke Vuursche Bossen, het hele jaar door, zeven dagen per week. En als u er toch bent, probeer dan meteen even onze appeltaart die wereldberoemd is in de regio, of een van onze stoere sandwiches. 

Gedurende de wat koudere en nattere dagen kunt u na een herfstwandeling bij het theehuis neerstrijken bij een knisperende houtkachel voor een warme maaltijd en bijvoorbeeld een kop dampende chocolademelk, terwijl u in de zomermaanden kunt plaatsnemen aan een van de vele picknicktafels om uw dorst te lessen na een lange fietstocht. Daarnaast serveren wij een ruim borrelassortiment en ook voor een voedzame warme maaltijd op de zondagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wat u ook doet, hoe uw pet ook staat, in welk jaargetijde dan ook, in Theehuis ‘t Hooge Erf met zijn unieke terras en overkapping buiten zullen al uw zintuigen aan hun trekken komen.

Featured In:

Het Theehuis is TOP; een Toeristisch Overstappunt. Op het parkeerterrein van het Theehuis vindt u een informatiezuil waar u allerlei wandel, fiets- en ruiter routes op kunt vinden.

Heerlijke gerechten

Gezellige sfeer

Natuurlijke omgeving

Partijen & evenementen

U kunt het Theehuis ook (deels) afhuren voor het organiseren van evenementen en partijen.

Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een zomerse BBQ, een feestavond of bedrijfsborrel. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 035 646 8212.